Αρχική Νέα Μια Χριστουγεννιάτικη Αγκαλιά προς τους Πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
Δεκ.
27
2023

Μια Χριστουγεννιάτικη Αγκαλιά προς τους Πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Δεκ.
27
2023
Μια Χριστουγεννιάτικη Αγκαλιά προς τους Πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους – και πιο έντονα τα Χριστούγεννα – στον πυρήνα των αξιών της HELLAGRO Α.Ε. βρίσκεται η αλληλεγγύη και η ευαισθησία. Με σεβασμό και αγάπη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, αποφασίσαμε φέτος να διαθέσουμε το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού μας για εταιρικά δώρα, προς στήριξή τους.

Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη μας εκφράζονται έμπρακτα αυτές τις γιορτές, όπου πολλοί άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανέλπιστη απώλεια των περιουσιών τους, έχοντας ανάγκη ακόμη και βασικών αγαθών.

Συγκεκριμένα η εταιρία μας αποφάσισε να χορηγήσει δωροεπιταγές σούπερ μάρκετ σε Δήμους της Περιφέρειας Θεσσαλίας που επλήγησαν περισσότερο από τις πλημμύρες. Οι Δήμοι Παλαμά, Φαρκαδόνας και Κιλελέρ έλαβαν τη στήριξή μας για να μπορέσουν οι δημότες να καλύψουν μέρος των βασικών τους αναγκών κατά τη διάρκεια των εορτών.  Έτσι, με αυτήν τη δωρεά, συνεισφέραμε στοιχειωδώς στην ανακούφιση των πλημμυροπαθών και στην αποκατάσταση της κανονικότητάς τους.

Η δέσμευσή μας για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων παραμένει ακλόνητη και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας αποστολής.
Συνεχίζουμε να προωθούμε το όραμά μας για μια κοινωνία που σέβεται, στηρίζει και προωθεί την αλληλεγγύη.

Τη νέα χρονιά ευχόμαστε εκτός από υγεία, να ανθίσει στη ζωή μας η ελπίδα, η αλληλεγγύη και η αγάπη!

Μετάβαση στο περιεχόμενο