Αρχική Εταιρία


Καινοτόμες λύσεις, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Εταιρία

Η HELLAGRO Α.Ε., ιδρύθηκε το 2001 και είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων λύσεων βιομηχανικής συσκευασίας, συσκευασίας τροφίμων και προϊόντων γεωργικών εφαρμογών με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Η εταιρία, διαθέτει τρία Κέντρα Διανομής σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Δράμα για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της. Τα κεντρικά γραφεία της HELLAGRO Α.Ε. βρίσκονται στη Γλυφάδα, ενώ διατηρεί υποκατάστημα στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας απαρτίζεται πάνω από 40 άτομα και αποτελεί τον κινητήριο μοχλό κάθε προσπάθειας, που αποβλέπει στην επιτυχή εκπλήρωση των επιχειρηματικών της στόχων.

  • Επαγγελματισμός
  • Συλλογική εργασία
  • Διαρκής ενημέρωση
  • Ενθουσιασμός και αμέριστη αγάπη
  • Υψηλό επίπεδο κατάρτισης & τεχνογνωσίας
  • Εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη στους τομείς Έρευνας & Ανάπτυξης, Πωλήσεων, Οικονομικών, Προμηθειών και Διοικητικής Υποστήριξης

Η HELLAGRO Α.Ε. διατηρεί ένα ευρύ και αξιόπιστο Δίκτυο Συνεργατών παγκοσμίως με περισσότερους από 350 συνεργάτες, ενώ προσεγγίζει διεθνώς νέες σημαντικές συνεργασίες σε Κύπρο, Βαλκάνια, Μέση Ανατολή και όχι μόνο.

Επιπλέον, έχει λάβει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ISO9001:2015 και ISO22000:2018 από τον φορέα πιστοποίησης TÜV Austria, ενώ έχει διακριθεί και βραβευτεί για καινοτόμα προϊόντα της.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2022

Εταιρία
aboutus-letters-en
Η HELLAGRO Α.Ε. από το 2001 παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βιομηχανικής συσκευασίας, συσκευασίας τροφίμων και προϊόντων γεωργικών εφαρμογών.

Όραμα

Να διεισδύσουμε βαθύτερα σε καινοτόμους τομείς και να διευρύνουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας με νέες, καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις.

Αποστολή

Επιδίωξή μας είναι η αναγνώριση και πέραν της ελληνικής επικράτειας, πάντα με έμφαση στην ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα και ουσιαστική μέριμνα για τη διαμόρφωση της καλύτερης σχέσης κόστους-απόδοσης για τους πελάτες μας.

Στρατηγική

Η στρατηγική μας βασίζεται σε 5 δυναμικούς πυλώνες: 1. τη διαρκή προσπάθεια για ισχυροποίηση της ηγετικής μας θέσης, 2. τη διεθνή ανάπτυξη, 3. τις νέες επενδύσεις σε καινοτόμα, περιβαλλοντικά φιλικά προϊόντα, 4. την ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού και 5. τη δέσμευση για ένα πλήρως βιώσιμο μέλλον.

Αξίες

Έχουμε ενσωματώσει την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και την επιχειρησιακή ηθική σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας της εταιρίας μας. Πιστεύουμε στις μακροχρόνιες επιχειρηματικές και διαπροσωπικές σχέσεις, όπου οι δυο πλευρές συνεργάζονται για την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Σεβόμαστε το περιβάλλον και για το λόγο αυτό διευρύνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας με νέες, καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις.

Σημεία Υπεροχής

22+ χρόνια εμπειρίας

Καινοτόμες λύσεις

Πιστοποιήσεις

Διεθνείς συνεργασίες

Σε ποιους απευθυνόμαστε

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Ολοκληρωμένες λύσεις βιομηχανικής συσκευασίας.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ

ΑΓΡΟΤΕΣ/ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

Μεγάλη ποικιλία γεωργικών εφοδίων που διασφαλίζουν μία σωστή και ολοκληρωμένη παραγωγική διαδικασία.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η σωστή συσκευασία παρέχει την απαραίτητη προστασία και ασφάλεια, έτσι ώστε τα αγροτικά προϊόντα να φτάνουν ανέπαφα στον τελικό καταναλωτή.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ

Πολλαπλές λύσεις αγροτικών εφοδίων.

SUPER MARKETS

Προϊόντα που εξασφαλίζουν, τόσο τη φρεσκάδα, όσο και τη σωστή παρουσία στο ράφι, έτοιμα για τον καταναλωτή.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ LOGISTICS & ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ

E-SHOPS

ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Ιδανικές επιλογές για ένα πλήθος διαφορετικών αναγκών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο