Αρχική Νέα Κοινωνικός Απολογισμός HELLAGRO Α.Ε. για το 2021
Ιαν.
11
2022

Κοινωνικός Απολογισμός HELLAGRO Α.Ε. για το 2021

Ιαν.
11
2022
Κοινωνικός Απολογισμός HELLAGRO Α.Ε. για το 2021

Κοινωνικός Απολογισμός 2021

Τα τελευταία δυο χρόνια, με δεδομένη τη νέα πραγματικότητα της Covid-19 εποχής η οποία άλλαξε τις ζωές όλων μας, η εταιρία μας προχώρησε σε μια σειρά δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα προκειμένου να συνδράμει στη στήριξη της κοινωνίας και να βρεθεί στο πλάι συνανθρώπων της, αλλά και φορέων που είχαν ανάγκη.

Για το 2021, η εταιρία μας προέβη σε δωρεές σε οργανισμούς Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες και την Κιβωτό του Κόσμου. Παράλληλα, πραγματοποίησε δωρεές σε Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής (των Δήμων Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γλυφάδας και Αργυρούπολης-Ελληνικού), αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά των Σωμάτων Ασφαλείας στο κοινωνικό σύνολο και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την ασφάλεια όλων μας.

Επιπλέον, προχώρησε σε μια ακόμη δωρεά προς το Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για την ανακαίνιση του χώρου και τη σίτιση των παιδιών που φιλοξενούνται στον χώρο του Ιδρύματος. Τέλος, στήριξε έμπρακτα τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Κεχριών Β. Ευβοίας έπειτα από το πλήγμα των καταστροφικών πυρκαγιών, ενώ διέθεσε προϊόντα της στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου του Αγίου Όρους αλλά και στο τμήμα πυγμαχίας του ΠΑΟΚ για την κάλυψη βασικών τους αναγκών.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και αυτή τη δύσκολη χρονιά καταφέραμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι και να σταθούμε στο πλευρό της κοινωνίας, προσφέροντας με κάθε τρόπο στον συνάνθρωπο.
Η HELLAGRO A.E., έχοντας ως αναπόσπαστο στοιχείο της εταιρικής της ηθικής την κοινωνική προσφορά, δεσμεύεται να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων της που στερούνται βασικών υλικών αγαθών με κάθε τρόπο, για μια κοινωνία καλύτερη και πιο ανθρώπινη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο