Αρχική Νέα Η HELLAGRO Α.Ε. επεκτείνει τη δράση της στην υποστήριξη των ηλικιωμένων
Ιούν.
16
2020

Η HELLAGRO Α.Ε. επεκτείνει τη δράση της στην υποστήριξη των ηλικιωμένων

Ιούν.
16
2020
Η HELLAGRO Α.Ε. επεκτείνει τη δράση της στην υποστήριξη των ηλικιωμένων

Η HELLAGRO Α.Ε. επεκτείνει τη δράση της στην υποστήριξη των ηλικιωμένων.

Η εταιρεία HELLAGRO A.E. θέλοντας να στηρίξει, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, τις ομάδες των ηλικιωμένων που διαμένουν σε διάφορους δήμους ανά την Ελλάδα, ξεκίνησε εφέτος τον Απρίλιο ένα πρόγραμμα δωρεάς ειδών προς τους ηλικιωμένους της χώρας, μέσω του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι των δήμων.

Οι δωρεές αφορούν καταναλωτικά είδη πρώτης ανάγκης, όπως μακαρόνια, ρύζι, φακές, γάλα, αλεύρι, ζάχαρη, είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής.

Συνολικά η εταιρεία έχει διαθέσει μέχρι σήμερα περίπου 2.500 είδη. Για το μήνα Μάιο οι δήμοι που περιλήφθηκαν στις δωρεές ήταν:

  • Δ. Γλυφάδας, Αττικής
  • Δ. Αγίου Δημητρίου, Αττικής
  • Δ. Θηβαίων, Θήβας
  • Δ. Ιωαννιτών, Ιωαννίνων
  • Δ. Παιονίας, Κιλκίς και
  • Δ. Ακτίου-Βόνιτσας, Αιτωλοακαρνανίας

Η HELLAGRO Α.Ε. εδώ και 20 χρόνια αποτελεί δυναμικό μέλος της Ελληνικής αγοράς και έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τους παραγωγούς σε όλα τα σημεία της Ελλάδας, παραμένοντας δίπλα τους με αφοσίωση σε κάθε δύσκολη στιγμή της χώρας.

Από την αρχή ακόμα της κρίσης του κορωνοϊού, η εταιρεία τάχθηκε στο πλευρό των ηλικιωμένων, των οποίων η καθημερινότητα έχει δυσκολέψει ιδιαίτερα λόγω της πανδημίας, και δεσμεύεται να συνεχίζει να είναι στο πλευρό τους μέσα από τα προγράμματα των δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο