Αρχική Νέα Χορτοδεσία ευρωπαϊκών προδιαγραφών: Αποκτήστε τα κατάλληλα υλικά!
Ιούν.
22
2018

Χορτοδεσία ευρωπαϊκών προδιαγραφών: Αποκτήστε τα κατάλληλα υλικά!

Ιούν.
22
2018
Χορτοδεσία ευρωπαϊκών προδιαγραφών: Αποκτήστε τα κατάλληλα υλικά!

Για τους αγρότες, η τρέχουσα περίοδος συνεπάγεται μία πολύ κρίσιμη δραστηριότητα: τη χορτοδεσία.

Αυτό είναι κάτι που η HELLAGRO, ως ειδικός σε ζητήματα αγροτικών εφαρμογών, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Γι’ αυτόν τον λόγο, έρχεται να εγγυηθεί για εσάς, μέσα από τα πρωτοποριακά προϊόντα της, άριστα και ποιοτικώς ανώτερα αποτελέσματα!

Χορτοδεσία – Λύση νούμερο 1: Ασφαλής σπάγκος
Για την τέλεια συγκομιδή και χορτοδεσία, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε έναν σπάγκο εξαιρετικά ισχυρό, ώστε να επιτυγχάνεται ο μέγιστος βαθμός σταθερότητας των δεμάτων σας. Παράλληλα, ο σπάγκος σας θα πρέπει να διευκολύνει την ομαλή λειτουργία του εξοπλισμού σας, καθώς και να ανταπεξέρχεται πλήρως στις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Ο σπάγκος χορτοδεσίας EXTRA της HELLAGRO A.E. είναι άκρως ανθεκτικός, ανακυκλώσιμος, μη τοξικός και προσαρμοσμένος στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Επιπρόσθετα, παρέχει ασφάλεια, ξετυλίγεται απλά και εύκολα, ενδείκνυται για μεσογειακά κλίματα και εφαρμόζεται άψογα σε όλα τα ειδικά μηχανήματα!

Χορτοδεσία – Λύση νούμερο 2: Αποδοτικό δίχτυ
Ένα αποδοτικό δίχτυ χορτοδεσίας για την τύλιξη δεμάτων, μπορεί να αποτελέσει τη βέλτιστη λύση για εσάς κατά την περίοδο της χορτοδεσίας, καθώς τα δέματά σας θα διαμορφωθούν και θα προστατευτούν πλήρως από τη μία άκρη έως την άλλη. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να δώσετε πολύ μεγάλη έμφαση στα άριστα υλικά κατασκευής του, προτού προβείτε στην αγορά και χρήση του. Το δίχτυ χορτοδεσίας ATLAS της HELLAGRO A.E. συγκεντρώνει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά! Είναι ελαστικό και ανθεκτικό, τοποθετείται με άνεση και παρέχει τη μέγιστη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Επιπλέον, καλύπτει ομοιόμορφα και αδιάσπαστα κάθε δέμα σας. Πρόκειται για ένα αμιγώς ελληνικό δίχτυ, το οποίο έχει πιστοποιηθεί από διεθνείς φορείς και θεωρείται ιδανικό για τη χορτοδεσία όλων των σπαρτών (σανό, άχυρο, τριφύλλια, καλαμπόκια).

Και μετά; Ενσίρωση!
Άλλη μία ζωτικής σημασίας αγροτική δραστηριότητα είναι η διαδικασία της ενσίρωσης. Η HELLAGRO A.E. βρίσκεται δίπλα σας και σε αυτήν την περίπτωση! Έτσι, διαθέτει για εσάς εξειδικευμένα υλικά ενσίρωσης προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, όπως ειδικά films, σωλήνες, δίχτυα προστασίας και σάκους ενσίρωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο