Ιούλ 2022
13
Δελτία Τύπου

Βραβείο SILVER για τις βιώσιμες χάρτινες προστατευτικές συσκευασίες!

Silverpackagingawards2022

Βραβείο SILVER για τις βιώσιμες χάρτινες προστατευτικές συσκευασίες της HELLAGRO Α.Ε. στα Packaging Awards 2022!

Η HELLAGRO Α.Ε. απέσπασε το βραβείο Silver στα Packaging Awards 2022 στην κατηγορία Innovation in Paper Packaging” με τη συμμετοχή της για τις Βιώσιμες Χάρτινες Προστατευτικές Συσκευασίες Ranpak.

Οι βιώσιμες χάρτινες προστατευτικές συσκευασίες Ranpak αποτελούν καινοτόμο λύση στη συσκευασία αντικειμένων δημιουργώντας οφέλη στις επιχειρήσεις, τους πελάτες και το περιβάλλον.
Τα μηχανήματα Ranpak παράγουν τα υλικά FillPak (για πλήρωση κενού), Geami (για περιτύλιξη), PadPak (για προστασία από κραδασμούς) και WrapPak (για διατήρηση της θερμοκρασίας ψυχρών και νωπών προϊόντων) παρέχοντας μέγιστη προστασία των αντικειμένων κατά τη μεταφορά τους.

Οι χάρτινες προστατευτικές συσκευασίες έχουν προέλθει από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είναι επαναχρησιμοποιήσιμες και ανακυκλώσιμες, με θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Τα προϊόντα της εκάστοτε κατηγορίας, προσφέρουν λύσεις τόσο σε μικρές, όσο και σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Με αφορμή τη διάκριση αυτή, ο CEO της HELLAGRO Α.Ε. κ. Αντώνιος Τσαγκαράκης δήλωσε: «Η HELLAGRO Α.Ε. φροντίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, ενισχύοντας συνεχώς τη γκάμα καινοτόμων και φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων που παρέχει. Η βράβευση αυτή μας τιμά, καθώς με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζονται οι προσπάθειες και το όραμα της εταιρίας για ένα καλύτερο αύριο».

Ο θεσμός των Packaging Awards  πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας με σκοπό να επιβραβεύσει επιχειρήσεις που κατάφεραν να αποδώσουν την πραγματική αξία της συσκευασίας στο branding των προϊόντων τους και να αναδείξει τις κορυφαίες συσκευασίες της χρονιάς για την καινοτομία τους στον σχεδιασμό, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, την τεχνολογία που αξιοποιήθηκε και τις διαδικασίες, που προσδίδουν αξία σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας ενός προϊόντος.