Αρχική Νέα Συμμετοχή ομάδας της HELLAGRO Α.Ε. στο SNF RUN 2023
Ιούν.
23
2023

Συμμετοχή ομάδας της HELLAGRO Α.Ε. στο SNF RUN 2023

Ιούν.
23
2023
Συμμετοχή ομάδας της HELLAGRO Α.Ε. στο SNF RUN 2023

Για μια ακόμη χρονιά, ομάδα της HELLAGRO Α.Ε. έδωσε το παρόν στην ετήσια διοργάνωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα SNF Nostos Run 2023 του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ): «Τρέχοντας προς το Μέλλον», για την υποστήριξη των μη κερδοσκοπικών οργανισμών Ιωνάς και Κινητικό Εργαστήρι, οι οποίοι έχουν αποστολή την ενίσχυση της κινητικής κατάστασης ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) μέσω προγραμμάτων αγωνιστικού και θεραπευτικού χαρακτήρα.

Ο αγώνας διοργανώθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ SNF Nostos που φέτος είναι αφιερωμένο στην Ψυχική Υγεία, και έρχεται να μας υπενθυμίσει όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει το τρέξιμο, από καλύτερη συγκέντρωση, μέχρι βελτιωμένη διάθεση και περισσότερη δημιουργικότητα.

Οι αγώνες δρόμου SNF RUN πραγματοποιούνται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), με τη διοργανωτική επίβλεψη της «Αναγέννηση & Πρόοδος», σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ).

Οι αγώνες δεν έχουν αγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά θέτουν ως στόχο την επιβράβευση της συμμετοχής, της προσπάθειας και την ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας.

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση https://www.snfnostos.org/el/snf-run/

Μετάβαση στο περιεχόμενο