Φεβ 2023
17
Νέα

Ολοκληρώθηκε το ετήσιο meeting της HELLAGRO Α.Ε.

Ceo Hellagro Sa

Έπειτα από 3 χρόνια, πραγματοποιήθηκε το δια ζώσης ετήσιο εσωτερικό meeting της HELLAGRO Α.Ε. Στη συνάντηση προηγήθηκε ο απολογισμός της χρονιάς 2022, ενώ  παρουσιάστηκαν οι νέοι στόχοι και τα πλάνα της εταιρίας για το 2023. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και η δημιουργία της B2εταιρικής πλατφόρμας, μια καινοτομία που θα ενισχύσει τη δυναμική των πωλήσεων της εταιρίας και θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στο δίκτυο πωλητών, όσο και στους συνεργάτες της εταιρίας.

Ο CEO της εταιρίας, κύριος Αντώνιος Τσαγκαράκης, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της ομάδας και στις νέες επενδύσεις της εταιρίας με στόχο την ανάπτυξη, ενώ στάθηκε αισιόδοξος για την έκβαση της νέας χρονιάς. Όπως τόνισε, «Η ομαδική δουλειά και η προσπάθεια όλων για την επίτευξη των νέων στόχων, αποτελούν τον κινητήριο μοχλό για την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρίας τα επόμενα χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό».

Με 3 κέντρα διανομής και 100% πανελλήνια κάλυψη με εταιρικό δίκτυο πωλήσεων, η HELLAGRO Α.Ε. διανύει τον 22o χρόνο λειτουργίας της, με βασικό άξονα τη σταθερή και μακρόχρονη συνεργασία με τους συνεργάτες που διαθέτει σε παγκόσμιο επίπεδο, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια που διέπει την επαγγελματική της πορεία.