Αρχική Νέα Η HELLAGRO Α.Ε. στην Έκθεση SYSKEVASIA 2014
Νοέ.
17
2014

Η HELLAGRO Α.Ε. στην Έκθεση SYSKEVASIA 2014

Νοέ.
17
2014
Η HELLAGRO Α.Ε. στην Έκθεση SYSKEVASIA 2014

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 14η διεθνής έκθεση SYSKEVASIA 2014 που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Μ.E.C. στην Παιανία από 7 έως 10 Νοεμβρίου και στην οποία συμμετείχε η HELLAGRO Α.Ε..

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το περίπτερο της HELLAGRO Α.Ε. παρουσίασε μεγάλη προσέλευση επισκεπτών. Ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για τα νέα προϊόντα και λύσεις που παρουσίασε η εταιρία στον τομέα της συσκευασίας.

Η έκθεση μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι Ελληνικές επιχειρήσεις έχουν αντιληφθεί πως τα υλικά συσκευασίας αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης, το οποίο προσθέτει αξία στα προϊόντα τους.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ημερών όσοι βρέθηκαν στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό που διοργάνωσε η HELLAGRO Α.Ε., προσφέροντας στο νικητή ένα κινητό τηλέφωνο iPhone 6. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014, στις 12:00 μ.μ., στα γραφεία της εταιρίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παλιούς και καινούργιους φίλους που επισκέφτηκαν το περίπτερο της εταιρίας μας και να τους ανανεώσουμε το ραντεβού για την επόμενη έκθεση το 2016.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση της έκθεσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο