Αρχική Νέα Η HELLAGRO Α.Ε. στην έκθεση SYSKEVASIA & PLASTICA 2014
Οκτ.
21
2014

Η HELLAGRO Α.Ε. στην έκθεση SYSKEVASIA & PLASTICA 2014

Οκτ.
21
2014
Η HELLAGRO Α.Ε. στην έκθεση SYSKEVASIA & PLASTICA 2014

Η HELLAGRO A.E. είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία, η οποία ειδικεύεται στη διάθεση καινοτομικών προϊόντων συσκευασίας για τον αγροτικό, κτηνοτροφικό και βιομηχανικό τομέα. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της στα 14 χρόνια της λειτουργίας της, στοχεύει στη συνεχή βελτίωση και ανανέωση των προϊόντων της, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών τους.

Η HELLAGRO θα δώσει δυναμικά το παρόν στην έκθεση SYSKEVASIA 2014 – 14η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics PLASTICA 2014 – 9η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων & Καλουπιών, όπου θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας που μπορούν να καλύψουν κάθε τύπο εφαρμογής, καθώς και καινοτόμα προϊόντα οικονομία και ασφάλεια ακόμη και για τις πιο εξειδικευμένες χρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο της HELLAGRO θα πραγματοποιηθούν διάφορα happening, ενώ ένας τυχερός θα κερδίσει δώρο ένα iPhone 6.
Όροι συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατίθενται αποκλειστικά κατά τη διάρκεια της έκθεσης και η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, στις 12:00 μ.μ., στα γραφεία της εταιρίας.

Λίγα λόγια για την έκθεση
Οι Εκθέσεις Syskevasia 2014 μετά από την τελευταία επιτυχημένη της διοργάνωση τον Νοέμβριο του 2012 και η Plastica 2014 μετά από την επιτυχημένη της συγκατοίκηση με την Syskevasia το 2010, έρχονται και πάλι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να διεξαχθούν ταυτόχρονα στην ανακαινισμένη μεγάλη αίθουσα του MEC στην Παιανία από τις 7 μέχρι τις 10 Νοεμβρίου του 2014, διατηρώντας η κάθε μία την ταυτότητα της και το δικό της πρόγραμμα προσέλκυσης εμπορικών επισκεπτών.

Η Syskevasia 2014 θα δώσει την δυνατότητα στους εκθέτες της να αποδείξουν στους παραγωγούς φυσικών προϊόντων ότι η συσκευασία είναι μια επένδυση αξίας, ενώ οι εκθέτες της Plastica 2014 θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις πάμπολλες εφαρμογές των τελικών πλαστικών προϊόντων, την πραγματική Μαγεία των Πλαστικών.

Η έκθεση απευθύνεται φέτος στους πιο δυναμικούς κλάδους όπως είναι:

  • Ο Αγροτικός χώρος (φρέσκα φρούτα, λαχανικά, όσπρια, κτλ)
  • Τα Τρόφιμα & Ποτά (ελαιόλαδο, ελιές, άρτος, ζαχαροπλαστική, κρέας, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, μέλι, κατεψυγμένα, οίνος, ποτά, μπύρα, νερό, κλπ)
  • Τα Αρωματικά Φυτά και τα Βιολογικά Προϊόντα
  • Τα Φάρμακα, τα Καλλυντικά, τα Χημικά, τα Ορυκτέλαια
  • Τα Παιχνίδια, τα Τουριστικά Προϊόντα
  • Οι Εξωστρεφείς και Καινοτόμες Ελληνικές Επιχειρήσεις
  • Τα Συσκευαστήρια, η Διανομή και τα Logistics
  • Τα s/m και οι Αλυσίδες ειδικών καταστημάτων
  • Ο Σχεδιασμός, το Branding και οι Εκτυπώσεις

Στα πλαίσια αναβάθμισης του προγράμματος τους, οι Οργανωτές 3ΕΚ θα είναι Χορηγοί παράλληλων σχετικών εκδηλώσεων όπως οι Ημερίδες: “Συσκευασία & Σύγχρονο Marketing” με Οργανωτή το Περιοδικό ALLPACK HELLAS, “Καινοτόμες Ιδέες για την Τυποποίηση Κρέατος & Αλλαντικών” με Οργανωτή το Περιοδικό MEATNEWS. Και άλλων ημερίδων που θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Οι Οργανωτές 3ΕΚ είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στα εξής στοιχεία: Τηλ:210 8056205, 207, Fax: 210 8056209, email: [email protected], web: www.syskevasia-expo.gr, www.plastica-expo.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο