Σεπ 2023
29
Δελτία Τύπου

Βραβείο SILVER για την HELLAGRO Α.Ε. στα Packaging Awards 2023!

Hellagro Silver Award2023

Με τη συμμετοχή «Λύσεις Θερμικής Προστασίας Recycold®» στην κατηγορία 7.1 Transit | Supply Chain Packaging, η HELLAGRO Α.Ε. απέσπασε στον φετινό διαγωνισμό των Packaging Awards το Silver βραβείο.

Οι λύσεις RecyCold® της Ranpak περιλαμβάνουν το μονωτικό RecyCold® climaliner™ με βάση το χαρτί, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά βιώσιμες παγοκύστες RecyCold® – που προστατεύουν τις συσκευασίες από διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Και οι δύο συσκευασίες Recycold® είναι από χαρτί, φιλικές προς το περιβάλλον, και παρέχουν αξιόπιστο έλεγχο της θερμοκρασίας, ενώ αποτελούν την ιδανική λύση στην αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου που σχετίζεται με είδη παντοπωλείου, τρόφιμα και λαχανικά για κατ’ οίκον αγορές.

Ο κύριος Αντώνιος Τσαγκαράκης, CEO της HELLAGRO Α.Ε., επισημαίνει την ουσιώδη σημασία της προσφοράς βιώσιμων λύσεων στον τομέα της συσκευασίας. Αυτές οι λύσεις αποβλέπουν στην προστασία του περιβάλλοντος, παρέχοντας παράλληλα αυξημένη ασφάλεια και προστασία της υγείας του ανθρώπου.

Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση των σημαντικών προσπαθειών που η HELLAGRO Α.Ε. καταβάλλει για την υλοποίηση αυτών των στόχων και αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την προώθηση μιας πιο βιώσιμης και υγιούς κοινωνίας.

Η τελετή απονομής των Packaging Awards 2023 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, στο Sofitel Athens Airport στην Αθήνα. Στην ώριμη πλέον έβδομή τους διοργάνωση τα βραβεία της BOUSSIAS events διοργανώνονται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας και επιβραβεύουν  επιχειρήσεις που κατάφεραν να  αποδώσουν την πραγματική αξία της συσκευασίας στο branding των προϊόντων. Η επιτροπή αξιολόγησης ανάδειξε τις κορυφαίες συσκευασίες της χρονιάς για την καινοτομία, το design, τις τεχνολογίες, τα υλικά, αλλά και την προτίμηση του κοινού, σκιαγραφώντας ουσαστικά και τις κυρίαρχες τάσεις στη συσκευασία σήμερα.