Αρχική Νέα Ευχαριστήρια επιστολή από το Χαμόγελο του Παιδιού
Απρ.
29
2015

Ευχαριστήρια επιστολή από το Χαμόγελο του Παιδιού

Απρ.
29
2015
Ευχαριστήρια επιστολή από το Χαμόγελο του Παιδιού

Το “Χαμόγελο του παιδιού” είναι κοντά στα παιδιά και η HELLAGRO A.E. δίπλα στο Χαμόγελο!

Πολύτιμοι φίλοι και συνεργάτες μας,
Τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” σας εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την πολύ σημαντική συμμετοχή σας στις προσπάθειες μας για τα παιδιά και πιο συγκεκριμένα για τη χορηγία ενός διχτιού στις 2/4/2015.

Για έναν εθελοντικό Οργανισμό, όπως “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, που βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κι αν αυτή μεταφράζεται κάθε φορά, η συμμετοχή σας έχει την αξία θησαυρού. Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, “Το Χαμόγελο του Παιδιού” καταφέρνει να επιβιώνει κάθε μέρα αλλά και να διευρύνει τη δράση του, καθιστώντας έτσι εφικτή την προστασία και φροντίδα χιλιάδων παιδιών που έχουν στερηθεί το χαμόγελο τους.

Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να συνεχίζουμε, αλλά και η απαραίτητη ηθική υποστήριξη για να φέρουμε εις πέρας το -συχνά πολύ δύσκολο- έργο που μας έχετε εμπιστευτεί.

Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να στέκεστε δίπλα στα παιδιά ως μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.

Σας ευχαριστούμε!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Κώστας Γιαννόπουλος

Πρόεδρος

Μετάβαση στο περιεχόμενο