Начало Условия за ползване

Условия за ползване

Η HELLAGRO A.E. (Εταιρία) τηρεί και επεξεργάζεται μηχανογραφικό αρχείο προσωπικών δεδομένων, όπου καταχωρούνται τα στοιχεία που οι χρήστες οικειοθελώς δηλώνουν. Η διαχείριση και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τους παρόντες όρους, από τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 (όπως τροποποιηθείς ισχύει) και από το ευρωπαϊκό δίκαιο. Η Εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαφύλαξη της ασφάλειας παροχής των παρεχομένων Υπηρεσιών και της τήρησης του απορρήτου των πληροφοριών που αφορούν στους χρήστες.

Η Εταιρία επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συμβατικής σχέσης με τους πελάτες της, την προστασία των συναλλαγών καιτην ενημέρωση των πελατών και υποψήφιων πελατών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Διατηρείτε το δικαίωμα να ζητήσετε εγγράφως τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων από το αρχείο της Εταιρίας, που θα τηρείται στα γραφεία της στη Γλυφάδα Αττικής, Λεωφ.Βουλιαγμένης 6. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα, οποτεδήποτε, να ασκήσετε τα προβλεπόμενα από τα άρθρα 12 και 13 του Ν. 2472/1997 δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης.

Με τη χρήση του συγκεκριμένου δικτυακού τόπου – ιστοσελίδας αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ρητά την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που εκουσίως γνωστοποιείτε στην Εταιρία. με την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας ή της online αίτησης ενδιαφέροντος και ευθύνεστε αποκλειστικά για την ψευδή, ανακριβή ή αναληθή δήλωση/καταχώρηση προσωπικών σας δεδομένων.

Ως χρήστης/επισκέπτης της ιστοσελίδας έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε τη συγκεκριμένη παρεχόμενη φόρμα ενδιαφέροντος, να ενημερωθείτε προσωπικά και να αποκτήσετε πληροφορίες για τα εμπορευόμενα προϊόντα.

Για τις ανωτέρω δυνατότητές σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε πληροφορίες που χαρακτηρίζονται ως „προσωπικού χαρακτήρα“, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη για την επιλογή σας φόρμα.

Α. Όσον αφορά στην online αίτηση ενδιαφέροντος:
Ο χρήστης / επισκέπτης του δικτυακού τόπου – ιστοσελίδας δύναται να ενημερωθεί για εμπορευόμενα από την Εταιρία προϊόντα, συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία με «πληροφορίες» που χαρακτηρίζονται ως «προσωπικού χαρακτήρα».

Η συλλογή και η χρήση των προσωπικών αυτών δεδομένων θα είναι η απολύτως αναγκαία και θα πραγματοποιείται με σύννομο τρόπο, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της μεταξύ μας σχέσης και της περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας μας

Β. Όσον αφορά στη δυνατότητα ενημέρωσής σας από τις φόρμες επικοινωνίας:
Ο χρήστης /επισκέπτης του δικτυακού τόπου – ιστοσελίδας δύναται να ενημερωθεί για συγκεκριμένα προϊόντα, συμπληρώνοντας τα αντίστοιχα πεδία με «πληροφορίες» που χαρακτηρίζονται ως «προσωπικού χαρακτήρα».

Η συλλογή και η χρήση των προσωπικών αυτών δεδομένων θα είναι απολύτως αναγκαία για την επίτευξη του σκοπού της ενημέρωσής σας και θα πραγματοποιείται με σύννομο τρόπο, με σκοπό μόνο την ενημέρωσή σας για το αιτούμενο προϊόν, τα δε προσωπικά σας δεδομένα δεν ανακοινώνονται σε τρίτους.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις, συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο στην φόρμα επικοινωνίας, τα ανωτέρω στοιχεία των προσωπικών σας δεδομένων θα διαγράφονται αμέσως μετά την περάτωση της συγκεκριμένης αιτηθείσας ενημέρωσης.

Η Εταιρία θα διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε φυσικά πρόσωπα της ίδιας εταιρίας ή σε οποιονδήποτε άλλον αποδέκτη απαιτείται εκ του Νόμου και των παραδεδεγμένων γενικών κανόνων αποδοχής κινδύνων για τη διεκπεραίωση της εμπορικής μας συνεργασίας.

Условия за ползване
Skip to content