Οκτ 2022
07
Δελτία Τύπου

H HELLAGRO Α.Ε. συμμετέχει στην 29η AGROTICA!

Agrotica2022

Η HELLAGRO Α.Ε. συμμετέχει στην μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων “Agrotica”, η οποία θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ Helexpo στη Θεσσαλονίκη, από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022.

Εδώ και πάνω από 20 χρόνια η εταιρία στηρίζει τον πρωτογενή τομέα, παρέχοντας καινοτόμα, ασφαλή και πιστοποιημένα υλικά, τα οποία καλύπτουν τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες του κλάδου.

Οι εμπορικές δραστηριότητες και οι στρατηγικές συνεργασίες της HELLAGRO A.E. με γνωστούς ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους οίκους, με εξαγωγική δραστηριότητα σε Βαλκάνια, Κύπρο και Μ. Ανατολή, την καθιστούν ηγέτη και πρωτοπόρο στους τομείς των Αγροτικών Εφαρμογών, της Χορτοδεσίας/Ενσίρωσης και της Συσκευασίας.

 

Σας περιμένουμε όλους στο Περίπτερο 15, Stand 46 για να γνωρίσετε τα προϊόντα μας και να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρία.

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε από κοντά!

 

Η έκθεση Agrotica αποτελεί για χρόνια το κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης του γεωργικού κλάδου και της αγροτικής οικονομίας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση που πραγματοποιείται στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και μία από τις πέντε σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τομέα στην Ευρώπη.

Για την εγγραφή σας ως επισκέπτης, μπορείτε να επισκεφθείτε το link https://services.helexpo.gr/agrotica2022reg/