Αρχική Νέα Συνέντευξη του κ. Αντωνίου Τσαγκαράκη στο περιοδικό Logistics & Management
Ιούν.
10
2022

Συνέντευξη του κ. Αντωνίου Τσαγκαράκη στο περιοδικό Logistics & Management

Ιούν.
10
2022
Συνέντευξη του κ. Αντωνίου Τσαγκαράκη στο περιοδικό Logistics & Management

Ο κΑντώνιος Τσαγκαράκης, Founder & CEO της HELLAGRO Α.Εμιλάει στο περιοδικό Logistics & Management

Ο συνδυασμός τεχνογνωσίας, αξιοπιστίας, ποιότητας, εξειδίκευσης του ανθρώπινου δυναμικού και επιλεγμένων διεθνών συνεργασιών είναι, κατά τον κ. Αντώνιο Τσαγκαράκη, Founder & CEO της HELLAGRO Α.Ε., οι παράγοντες στους οποίους οφείλεται η δυναμική πορεία των είκοσι και πλέον ετών της εταιρείας στην εμπορία και στην προώθηση υλικών βιομηχανικής συσκευασίας, καθώς και συσκευασίας τροφίμων και προϊόντων αγροτικών εφαρμογών.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Logistics & Management ο κ. Τσαγκαράκης αναφέρεται στη διαρκή επένδυση της εταιρείας στην καινοτομία και τονίζει τον τρόπο με τον οποίο η HELLAGRO είχε ήδη από την περασμένη δεκαετία προετοιμαστεί για την «πράσινη» μετάβαση μέσω της μείωσης των πλαστικών, αρχής γενομένης από τα πλαστικά είδη μίας χρήσης.

Ο κ. Τσαγκαράκης μιλάει επίσης για τα μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης της HELLAGRO Α.Ε., τα οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν τη δημιουργία εντός ευρύτερου κέντρου διανομής για την εγχώρια και τη διεθνή αγορά.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο: https://www.logistics-management.gr/antonios-tsagkarakis-hellagro-a-e-ereynoyme-ependyoyme-kai-dinoyme-lyseis/

Μετάβαση στο περιεχόμενο