Αρχική Νέα Οδηγός Ορθών Πρακτικών στην παραγωγική διαδικασία του ελαιολάδου
Νοέ.
01
2018

Οδηγός Ορθών Πρακτικών στην παραγωγική διαδικασία του ελαιολάδου

Νοέ.
01
2018
Οδηγός Ορθών Πρακτικών στην παραγωγική διαδικασία του ελαιολάδου

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ελαιολάδου – ΣΕΒΙΤΕΛ, σε μία διαρκή προσπάθεια ενημέρωσης αναφορικά με την ποιοτική υπεροχή του ελληνικού ελαιολάδου συνέταξε σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, έναν κατατοπιστικό ΟΔΗΓΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.

Ο εν λόγω οδηγός έχει και ρόλο Κώδικα Δεοντολογίας για τις τυποποιητικές επιχειρήσεις – Μέλη του ΣΕΒΙΤΕΛ, και επομένως για όλους τους εμπλεκόμενους στην παραγωγική διαδικασία. Είναι προς όφελος όλων, να υπάρχουν δράσεις ενημέρωσης όλης της αλυσίδας του ελαιολάδου, προκειμένου να διαφυλαχθεί και να προβληθεί η ποιότητα του εθνικού προϊόντος.

Η σωστή επιλογή των υλικών ελαιοσυλλογής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής διαδικασίας και με τα απαραίτητα τεχνικά χαρακτηριστικά – όπως αυτά που προσφέρει η εταιρία HELLAGRO A.E. με συνέπεια τα τελευταία χρόνια – διασφαλίζουν τόσο την απροβλημάτιστη και οικονομική συλλογή και συσκευασία των καρπών όσο και τη μακροβιότητα τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο