...
Αρχική Νέα Χρήσιμες οδηγίες χειρισμού & αποθήκευσης των φιλμ ενσίρωσης
Μάι.
20
2022

Χρήσιμες οδηγίες χειρισμού & αποθήκευσης των φιλμ ενσίρωσης

Μάι.
20
2022
Χρήσιμες οδηγίες χειρισμού & αποθήκευσης των φιλμ ενσίρωσης

Χρήσιμες οδηγίες χειρισμού και αποθήκευσης των φιλμ ενσίρωσης 

  1. Σε περίπτωση που αντιληφθείτε πως έχετε παραλάβει μια κατεστραμμένη παλέτα ή οποιοδήποτε ελαττωματικό ρολό, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσετε. Ενημερώστε τον αντιπρόσωπο/διανομέα για αντικατάσταση του προϊόντος σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή του.
  2. Το φιλμ ενσίρωσης πρέπει να χρησιμοποιείται εντός 2 ετών από την ημερομηνία αγοράς του.
  3. Πριν τη χρήση του φιλμ, βεβαιωθείτε πως το ρολό προστατεύεται μέσα στο χάρτινο κουτί της συσκευασίας του, σε ξηρό μέρος, μακριά από το φως του ήλιου και από οποιαδήποτε πηγή υπερβολικής θερμότητας. Το φιλμ ενσίρωσης είναι ένα «ζωντανό» προϊόν, επομένως μπορεί να αλλοιωθεί η ποιότητά του ή ακόμη και να αλλάξουν οι ιδιότητές του αν δεν αποθηκευτεί κατάλληλα. Η ιδανική θερμοκρασία αποθήκευσής του είναι 15οC – 20οC (59οF – 68οF).
  4. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μεταχειρίζεστε τα ρολά με προσοχή, αποφεύγοντας τα χτυπήματα – κυρίως στις άκρες, διότι κατά το τύλιγμα, το φιλμ είναι επικίνδυνο να σκιστεί.
  5. Αποφύγετε την άμεση επαφή του φιλμ και των δεμάτων με οποιοδήποτε χημικό προϊόν (π.χ. ζιζανιοκτόνα, φυτοφάρμακα, λιπάσματα, σκόνη θείου, αμμωνία, χλώριο, ορυκτέλαια, προϊόντα με βάση τον χαλκό, σκόνη σιδήρου, ψευδάργυρο κλπ.), καθώς αυτές οι χημικές ουσίες επιταχύνουν τη φυσική αποσύνθεση των γεωργικών πλαστικών.
  6. Μην αφήνετε τα ρολά εκτεθειμένα στον ήλιο, ενώ βρίσκονται στον ελκυστήρα, στο τυλιχτικό ή στην καρότσα. Η υπερβολική θερμότητα μπορεί να συρρικνώσει τα ρολά. Αποφύγετε το τύλιγμα τις ώρες με πολύ υψηλή θερμοκρασία. Συνιστάται να τυλίγετε σε θερμοκρασίες κάτω των 35 οC (100οF) και στη σκιά, όποτε είναι δυνατόν. 
Μετάβαση στο περιεχόμενο