Αρχική Νέα Ο CEO της HELLAGRO Α.Ε., κ. Αντώνιος Τσαγκαράκης στο INDUSTRY
Ιούλ.
01
2022

Ο CEO της HELLAGRO Α.Ε., κ. Αντώνιος Τσαγκαράκης στο INDUSTRY

Ιούλ.
01
2022
Ο CEO της HELLAGRO Α.Ε., κ. Αντώνιος Τσαγκαράκης στο INDUSTRY

Ο CEO της HELLAGRO Α.Ε., κ. Αντώνιος Τσαγκαράκης, μιλά στο INDUSTRY

Για τις τάσεις του κλάδου βιομηχανικής συσκευασίας, τη διαχείριση της ενεργειακής κρίσης και τα σχέδια της HELLAGRO Α.Ε. για το μέλλον μίλησε στο INDUSTRY ο Ιδρυτής & CEO της εταιρείας, κ. Αντώνιος Τσαγκαράκης.

Ξεκινώντας από τις επικρατέστερες τάσεις του κλάδου της βιομηχανίας συσκευασίας, ο κ. Τσαγκαράκης τόνισε ότι οι σύγχρονες λύσεις είναι τα υλικά που εστιάζουν στην άμεση βελτίωση της παραγωγικότητας και στη μείωση του κόστους, ενώ είναι σε θέση να συντελέσουν σε σημαντικό βαθμό στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος.

«Οι συσκευασίες, ακόμη και οι πλαστικές, δεν είναι όλες ίδιες, ενώ η σύστασή τους έχει αναδιαμορφωθεί ριζικά με το πέρασμα των χρόνων. Αρκετές πλέον πλαστικές συσκευασίες προέρχονται από 50% έως και 100% ανακυκλωμένα υλικά, γεγονός που τις καθιστά εξαιρετικά ανταγωνιστικές στην αγορά, εξομοιώνοντάς τις σε οφέλη με τις χάρτινες», σημείωσε ο CEO, καταλήγοντας στο ότι οι εταιρείες στρέφονται ολοένα και περισσότερο στην επιλογή βιώσιμων υλικών και συσκευασιών.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο: https://industry-news.gr/a-tsagkarakis-hellagro-schediazoyme-vathyteri-dieisdysi-se-kainotomoys-tomeis-syskeyasias/

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο