Σεπ 2017
21
Δελτία Τύπου, Νέα

Νέα Συνεργασία για τη HELLAGRO Α.Ε.

Bollore

Η HELLAGRO Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον ιστορικό όμιλο εταιρειών Bolloré, αναφορικά με τη διάθεση στην ελληνική αγορά film συρρίκνωσης πολυολεφίνης.

O όμιλος εταιρειών Bolloré ιδρύθηκε το 1822, και έκτοτε επεκτείνει διαρκώς τις δραστηριότητές του, με κύρια πεδία δράσης τα Films Συρρίκνωσης, τα Logistics και τις Μεταφορές, την Αποθήκευση Ηλεκτρικής Ενέργειας και τις σχετικές λύσεις, καθώς και την Επικοινωνία.
Παρέχεται μια ολοκληρωμένη, καινοτόμος γκάμα προϊόντων που αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες βιομηχανικών και καταναλωτικών αγαθών, με ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων για στοχευμένες χρήσεις.

films συρρίκνωσης πολυολεφίνης Bolloré κατασκευάζονται από ρητίνες υψηλής τεχνολογίας. Διαθέτουν υψηλό βαθμό μνήμης που εμποδίζει την παραμόρφωση παρέχοντας ένα ασφαλές πακέτο με καλή εμφάνιση, και διατίθενται είτε μονόφυλλα ή διπλωμένα. Με ιδιότητες υψηλής αντοχής στη διάτρηση, μεγάλο εύρος λειτουργίας που επιτρέπει τη χρήση στην πλειοψηφία των μηχανημάτων, βέλτιστη απόδοση συρρίκνωσης, υψηλή αντοχή σφράγισης και άριστη δύναμη συνοχής, ιδιότητες hot slip αλλά και εξαιρετική διαπερατότητα φωτός που συντελεί στη σωστή και επαγγελματική εμφάνιση, τα films συρρίκνωσης πολυολεφίνης Bolloré είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας.

Η HELLAGRO Α.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στον τομέα συσκευασίας και αγροτικών εφαρμογών. Με 16ετή επιτυχημένη πορεία στην αγορά, η εταιρία κατέχει μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς στον τομέα των υλικών συσκευασίας, συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.