Σπάγκοι

Οι σπάγκοι της εταιρείας μας κατασκευάζονται από αρίστης ποιότητας πολυπροπυλένιο (ΡΡ) και  διακρίνονται σε τύπους ανάλογα με την χρήση που προορίζονται. Υπάρχουν οι απλοί σπάγκοι γενικής χρήσης σε λευκό χρώμα, οι οποίοι χρησιμοποιούνται σε κάθε είδους συσκευασία ή διακοσμητικό σκοπό. Προσφέρονται σε μικρές μπομπίνες συνήθως από 0.5 έως 2 κιλά σε διάφορες πυκνότητες πλέξεις (denier). Ακόμα διατίθεται ο επώνυμος σπάγκος θερμοκηπίου ARMA σε πράσινο χρώμα, σε μπομπίνες 1 & 2 κιλών, ο οποίος χαρακτηρίζεται από μεγάλη σταθεροποίηση στη UV ακτινοβολία, απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μεσογειακά κλίματα. Αυτή η ιδιότητα τον καθιστά ιδανικό για χρήση σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες, όπου εξασφαλίζεται η σταθερή πρόσδεση των φυτών και η ομαλή ανάπτυξη τους.

Ακόμα διαθέτουμε σχοινιά και σπάγκους από ίνα Σιζάλ. Τα συγκεκριμένα υλικά χρησιμοποιούνται πολύ στην διακόσμηση, στη γεωργία καθώς και στη συσκευασία. Καθώς προέρχεται από φυτικό προϊόν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόσδεση των φυτών αφού διαθέτει μαλακή υφή και δεν τραυματίζει τους βλαστούς. Οι σπάγκοι προσφέρονται σε μικρά κουβάρια 0.5 ή 1 κιλού, ενώ τα σχοινιά σε κουλούρες 5 ή 10 κιλών. Τέλος στους σπάγκους συγκαταλέγεται το καπνόνημα, που είναι σπάγκος λινού, οικολογικός με μεγάλες αντοχές. Χρησιμοποιείται στα καπνά σε μάτσα, στην επιπλοποιία, και στα καπνιστήρια τυριών και κρεάτων.

Σπάγκοι PP

Οι σπάγκοι κατασκευάζονται από αρίστης ποιότητας πολυπροπυλένιο. Διακρίνονται σε:

ΑRΜΑ Γενικής χρήσης

Σπάγκος λευκός με μπλε ετικέτα για βιομηχανική και γενική χρήση

ΑRMA Θερμοκηπίου

Σπάγκος με σταθεροποίηση UV ιδανικός για το μεσογειακό κλίμα  για χρήση σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες.

Σχοινιά

Τα πολυεστερικά σχοινιά της HELLAGRO είναι Ιταλικής προέλευσης, πλεκτά από νήματα 100% πολυεστέρα συνεχών ινών. Είναι βυθιζόμενα, κατάλληλα για αλιευτική, ναυτιλιακή χρήση όπως σε αγκυροβόλια, καθώς και σε αγροτικές ή άλλες εφαρμογές, όπως το δέσιμο φορτίων και η στερέωση κατασκευών. Πρόκειται για σχοινιά εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής με πυκνή και ανθεκτική πλέξη. Διατίθενται σε κουλούρες διαφόρων διαμέτρων.

Διαθέσιμα σε διαμέτρους: 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm, 22 mm.