Μαρ 2016
30
Δελτία Τύπου, Νέα

Η HELLAGRΟ Α.Ε. σε Παγκόσμιο Συνέδριο

Cherry2016

Η HELLAGRΟ Α.Ε., πρωτοπόρος στη συσκευασία και συντήρηση φρέσκων φρούτων και λαχανικών, ανακοινώνει τη συμμετοχή της ως Πλατινένιος Χορηγός, στο Παγκόσμιο Συνέδριο με τίτλο «Αειφόρος παραγωγή υψηλής ποιότητας κερασιών για την ευρωπαϊκή αγορά», που διοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στην πόλη της Νάουσας (Κέντρο Τεκμηρίωσης Βιομηχανικής Κληρονομιάς «Χρήστος Λαναράς», ΕΡΙΑ) από 4 – 8 Απριλίου 2016.

Στο συνέδριο, συμμετέχουν περισσότεροι από 100 ερευνητές, που ασχολούνται με το κεράσι, προερχόμενοι από 35 χώρες της Ευρώπης (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Ισπανία, Λιθουανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Τουρκία, Αγγλία κ.α.), αλλά και από την Ασία, Αμερική και Ωκεανία.

Το συνέδριο θα καλύψει όλο το φάσμα της καλλιέργειας κερασιάς, από το γενετικό υλικό και τις καλλιεργητικές τεχνικές, μέχρι θέματα συσκευασίας, συντήρησης, διανομής και διατροφής. Επιπρόσθετα, διακεκριμένοι επιστήμονες, από όλο τον κόσμο, θα συμμετέχουν, ως προσκεκλημένοι ομιλητές, για να καλύψουν ειδικά θέματα ενδιαφέροντος για την καλλιέργεια της κερασιάς.

Αναλυτικά στοιχεία για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στη σχετική ιστοσελίδα www.cherry2016.gr.