Μαρ 2023
16
Δελτία Τύπου

Η HELLAGRO Α.Ε. υποστηρικτής της διοργάνωσης «Golf Events 18 Enterprise & Marine»

Golf Tournament Hellagro

Η HELLAGRO Α.Ε. στηρίζοντας τις αθλητικές πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα, θα συμμετάσχει στο Τουρνουά Γκολφ το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 στο γήπεδο Γκολφ Γλυφάδας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.

Το τουρνουά διοργανώνεται από την «Golf Events 18 Enterprise & Marine» με τη συμμετοχή 50 και πλέον εταιριών, οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του έργου του «Μαζί για το Παιδί».

Κατά τη διάρκεια του event, περισσότερα από 450 διακεκριμένα στελέχη της επιχειρηματικής και της ναυτιλιακής κοινότητας της Ελλάδας θα παρευρεθούν στο φιλανθρωπικό γκαλά και περισσότεροι από 130 παίχτες γκολφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα αγωνιστούν διεκδικώντας τη νίκη για ένα από τα πολλά challenges και βραβεία του αγώνα.


Λίγα λόγια για το «Μαζί για το Παιδί»

Το «Μαζί για το Παιδί» εδώ και 27 χρόνια εργάζεται για να διασφαλίσει το δικαίωμα σε παιδιά και σε νέους στη χώρα μας να έχουν μια καλύτερη ζωή και ισότιμες ευκαιρίες εξέλιξης για το μέλλον τους.

Περισσότερα για το «Μαζί για το Παιδί» στο www.mazigiatopaidi.gr