Αρχική Νέα Η HELLAGRO Α.Ε. στην FRUIT LOGISTICA 2022
Απρ.
15
2022

Η HELLAGRO Α.Ε. στην FRUIT LOGISTICA 2022

Απρ.
15
2022
Η HELLAGRO Α.Ε. στην FRUIT LOGISTICA 2022

Στη μεγαλύτερη διεθνή κλαδική έκθεση FRUIT LOGISTICA 2022 που έλαβε χώρα στο Βερολίνο από 5 έως 7 Απριλίου συμμετείχε η HELLAGRO Α.Ε., παρουσιάζοντας την γκάμα των προϊόντων της στον τομέα της συσκευασίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας έμφαση στο κομμάτι της βιώσιμης συσκευασίας.

Οι βιώσιμες συσκευασίες που προσφέρει η HELLAGRO εξισορροπούν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης για προστιθέμενη αξία και θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, ενώ είναι σε θέση να καλύψουν τη ζήτηση και τις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς.

Στην έκθεση συμμετείχαν πάνω από 2.000 εκθέτες από 87 χώρες, ενώ παρευρέθηκαν περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες από περίπου 130 χώρες παγκοσμίως.

Η FRUIT LOGISTICA αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός και κορυφαίο τόπο συνάντησης χιλιάδων επαγγελματιών του κλάδου παγκοσμίως για φρέσκα φρούτα και λαχανικά, καλύπτοντας το σύνολο των δραστηριοτήτων. Παρέχει μια πλήρη εικόνα από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις τελευταίες καινοτομίες σε κάθε κρίκο της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού, ενώ προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης και απευθείας επαφή με τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

Η HELLAGRO A.E. δραστηριοποιείται από το 2001 στην εμπορία υλικών συσκευασίας τροφίμων, βιομηχανικής συσκευασίας και αγροτικών εφαρμογών, προσφέροντας ασφαλείς, πρακτικές και καινοτόμες λύσεις. Τόσο το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων της, όσο και η συνέπεια και καινοτομική της δράση, την καθιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην ελληνική και τη διεθνή αγορά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο