Αρχική Νέα Η HELLAGRO Α.Ε. αρωγός στο 1ο Διεθνές Συνέδριο – Φεστιβάλ για την Ελιά «ELIA Lesvos Confest»
Αυγ.
30
2022

Η HELLAGRO Α.Ε. αρωγός στο 1ο Διεθνές Συνέδριο – Φεστιβάλ για την Ελιά «ELIA Lesvos Confest»

Αυγ.
30
2022
Η HELLAGRO Α.Ε. αρωγός στο 1ο Διεθνές Συνέδριο – Φεστιβάλ για την Ελιά «ELIA Lesvos Confest»

Η HELLAGRO Α.Ε. αρωγός στο 1ο Διεθνές Συνέδριο – Φεστιβάλ για την Ελιά «ELIA Lesvos Confest» στις 23-25 Σεπτεμβρίου στη Λέσβο

Η HELLAGRO Α.Ε. στηρίζει τις προσπάθειες ενεργειών που έχουν ως στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας και την προάσπιση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Σημαντική ενέργεια αποτελεί το «ELIA Lesvos Confest» με κύριο θέμα την ελιά και το ελαιόλαδο σε όλες τους τις εκφάνσεις, το οποίο έχει ως στόχο να αποτελέσει θεσμό στο νησί της Λέσβου, προσελκύοντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Το ELIA Confest αποτελεί μια καινοτόμο μορφή πολυθεματικής εκδήλωσης, που συνδυάζει την επιστημονική διάσταση ενός Συνεδρίου με τον πολιτιστικό χαρακτήρα ενός Φεστιβάλ, αλλά και ενός θεματικού event για τον Ελαιοτουρισμό. Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο «Ελαίας Νήσος Λέσβος» και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, και θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης.

Οι άξονες στους οποίους θα κινηθεί είναι: Ελιά και εκπαίδευση, Ελιά και περιβάλλον, Ελιά και πολιτισμός, Ελιά και γαστρονομία/υγεία, Ελιά και τουριστική προβολή, αλλά και Ελιά και τρόποι αύξησης των πωλήσεων των προϊόντων της ελιάς.

Η HELLAGRO Α.Ε. έχει ενστερνιστεί την Κοινωνική Ευθύνη ως μέρος της ταυτότητάς της, βασίζοντας τη στρατηγική της στη σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη, συνδυάζοντας την οικονομική επιτυχία και την κοινωνική ευημερία με φροντίδα και σεβασμό προς το περιβάλλον. Από την ίδρυσή της ακόμη, και έχοντας επίγνωση του κοινωνικού της ρόλου, διαθέτει στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα ασφαλή, αξιόπιστα και ποιοτικά, καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες για το «ELIA Lesvos Confest», μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website του συνεδρίου: www.elialesvosconfest.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο