Οι πρωτοβουλίες της HELLAGRO A.E. για την διαχείριση της κρίσης του Covid-19

 ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ HELLAGRO A.E. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ COVID-19

 

Στη HELLAGRO Α.Ε. πιστεύουμε πως δεν έχουμε μόνο την ευθύνη να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας για να εξυπηρετούμε τις ανάγκες τους, έχουμε επιπλέον την ευθύνη να διασφαλίζουμε την υγεία όλων, τόσο όσων συνεργάζονται μαζί μας όσο και των υπαλλήλων της εταιρείας.

Με δεδομένη την κρίση της πανδημίας, η εταιρεία συνεχίζει να λαμβάνει μέτρα για να διασφαλίσει την ασφάλεια των υπαλλήλων της. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η εταιρεία προχώρησε σε μοριακό διαγνωστικό τεστ για τον Covid-19 σε όλους τους υπαλλήλους της, διασφαλίζοντας πως τόσο οι υπάλληλοι που εργάζονται στις εγκαταστάσεις μας όσο και όλοι οι πελάτες και οι εξωτερικοί συνεργάτες με τους οποίους έρχονται σε επαφή, είναι ασφαλείς.

Ταυτόχρονα, τα αυστηρά μέτρα που είχαν ληφθεί από την έναρξη ήδη της πανδημίας εξακολουθούν να είναι σε πλήρη ισχύ:

  • Όλοι οι υπάλληλοι φοράνε μάσκες και γάντια στους χώρους εργασίας.
  • Υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά σε κάθε χώρο της εταιρείας.
  • Γίνονται τακτικά θερμομετρήσεις των υπαλλήλων.
  • Η απασχόληση εξ αποστάσεως εφαρμόζεται όπου αυτό είναι εφικτό.
  • Έχει διασφαλιστεί η απαιτούμενη απόσταση εργασίας ανάμεσα στους υπαλλήλους.
  • Δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις συνεργατών στα γραφεία και τους υπόλοιπους χώρους της εταιρείας.
  • Η εταιρεία λειτουργώντας προληπτικά, έχει αναπτύξει πλήρες σχέδιο δράσης για την πιθανότητα να παρουσιαστεί ύποπτο κρούσμα μεταξύ των υπαλλήλων ώστε να διασφαλιστεί ο περιορισμός της μετάδοσης.

Η πανδημία έχει σίγουρα δημιουργήσει πρωτοφανείς συνθήκες και όλοι θα πρέπει να προσαρμοστούμε με ευελιξία και ταχύτητα. Η διασφάλιση της ασφαλούς εξυπηρέτησης των πελατών μας και η διαμόρφωση ενός υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος για τους υπαλλήλους της εταιρείας είναι για τη HELLAGRO ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ