Η HELLAGRO ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 2014

39eee751af30032eeece2f48de2de4ba_L

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 14η διεθνής έκθεση SYSKEVASIA 2014 που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Μ.E.C. στην Παιανία από 7 έως 10 Νοεμβρίου και στην οποία συμμετείχε και η HELLAGRO Α.Ε..

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης το περίπτερο της HELLAGRO παρουσίασε μεγάλη προσέλευση επισκεπτών. Ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για τα νέα προϊόντα και λύσεις που παρουσίασε η εταιρεία στον τομέα της συσκευασίας.

Η έκθεση μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι Ελληνικές επιχειρήσεις έχουν αντιληφθεί πως τα υλικά συσκευασίας αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης, το οποίο προσθέτει αξία στα προϊόντα τους.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ημερών όσοι βρέθηκαν στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό που διοργώνωσε η HELLAGRO, προσφέροντας στο νικητή ένα κινητό τηλέφωνο iPhone 6.Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευη 21 Νοεμβρίου 2014, στις 12:00 μ.μ., στα γραφεία της εταιρείας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παλιούς και καινούργιους φίλους που επισκέφτηκαν το περίπτερο της εταιρίας μας και να τους ανανεώσουμε το ραντεβού για την επόμενη έκθεση το 2016.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση της έκθεσης.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ