...
Αρχική Νέα PACKAGING INNOVATION AWARDS 2019
Ιούν.
24
2019

PACKAGING INNOVATION AWARDS 2019

Ιούν.
24
2019
PACKAGING INNOVATION AWARDS 2019

Βράβευση του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΛΛΑΣ ΠΑΛΕΤΟΠΟΙΗΣΗΣ GRIP FIXTM στα PACKAGING INNOVATION AWARDS 2019

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 απονεμήθηκαν τα Packaging Innovation Awards 2019, τα οποία διοργανώθηκαν από τα περιοδικά Marketing Week, Plant και Σελφ Σέρβις της Boussias Communications, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ).

Στην τελετή παρέστησαν πάνω από 200 στελέχη από επιχειρήσεις που παράγουν ή διακινούν προϊόντα, βιομηχανίες παραγωγής υλικών και συσκευασίας, επιχειρήσεις εκτύπωσης κάθε είδους συσκευασίας ή Display Stands, δημιουργικά γραφεία και designers, οι οποίοι «χειροκρότησαν» την καινοτομία στον σχεδιασμό, τα υλικά, την τεχνολογία και τις διαδικασίες σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας των προϊόντων.

Το Νέο Σύστημα Σταθεροποίησης Παλέτας με κόλλα GRIP-FIX της HELLAGRO Α.Ε. βραβεύτηκε (Bronze award) στην κατηγορία “New Packaging Method – Usage of New Raw Material and / or Machiner” για την καινοτομία που εισάγει στην ελληνική αγορά, τη βελτίωση της παραγωγικότητας και τα σημαντικά οικονομικά οφέλη που προσφέρει σε αυτόματες και ημιαυτόματες γραμμές παλετοποίησης.

Η διάκριση αυτή επιβραβεύει τη βασική στρατηγική της HELLAGRO A.E. που είναι σταθερά προσανατολισμένη στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, στη διεύρυνση των επιλογών προς τους πελάτες της και στην εφαρμογή καινοτόμων λύσεων με στόχο τη βελτιστοποίηση της σχέσης κόστους-απόδοσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο