...
Αρχική Νέα Γιατί να επιλέξετε τον σπάγκο χορτοδεσίας EXTRA®
Μαρ.
31
2023

Γιατί να επιλέξετε τον σπάγκο χορτοδεσίας EXTRA®

Μαρ.
31
2023
Γιατί να επιλέξετε τον σπάγκο χορτοδεσίας EXTRA®

Ο σπάγκος/σπάγγος χορτοδεσίας είναι ένα βασικό υλικό της γεωργικής βιομηχανίας, το οποίο χρησιμοποιείται στην διαμόρφωση δεμάτων τριφυλλιού, αχύρου και άλλων καλλιεργειών.

Στην αγορά διατίθενται διάφοροι τύποι σπάγκων χορτοδεσίας, αυτό όμως που κάνει τον σπάγκο χορτοδεσίας EXTRA® να ξεχωρίζει, είναι η εξαιρετική του ποιότητα και η αποτελεσματική του εφαρμογή σε κάθε τύπο μηχανής.

Ο σπάγκος χορτοδεσίας EXTRA® είναι ένα επώνυμο προϊόν, ιδιαιτέρως γνωστό στην Ευρώπη, το οποίο παράγεται αποκλειστικά για το μεσογειακό κλίμα. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του σπάγκου χορτοδεσίας EXTRA® είναι η σταθερότητά του στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Αυτό το χαρακτηριστικό διασφαλίζει ότι ο σπάγκος διατηρεί την αντοχή του και δεν εξασθενεί όταν εκτίθεται στο ηλιακό φως. Επομένως, είναι ιδανικός για χρήση σε εξωτερικό περιβάλλον, καθώς τα δέματα που τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους και είναι άμεσα εκτεθειμένα στον ήλιο, διατηρούνται ακέραια.

Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα του σπάγκου χορτοδεσίας EXTRA® είναι, ότι χαρακτηρίζεται από ομαλή και συνεχή εκτύλιξη. Ο σπάγκος κατασκευάζεται με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας, η οποία εγγυάται ότι οι ίνες είναι σφιχτά πλεγμένες και στριμμένες μεταξύ τους. Αυτό το χαρακτηριστικό διευκολύνει την ροή κατά τη δεματοποίηση και παράλληλα διασφαλίζει ότι ο σπάγκος δεν σπάει, ούτε μπερδεύεται κατά τη χρήση. Επιπλέον, ταιριάζει απόλυτα σε όλα τα μηχανήματα, ανεξάρτητα από τη μάρκα ή το μοντέλο. Αυτό το χαρακτηριστικό εξαλείφει την ανάγκη για συνεχή αγορά πολλαπλών τύπων σπάγκου, καθιστώντας το μια οικονομικά αποδοτική λύση για γεωργικές επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Η μέγιστη αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα του σπάγκου χορτοδεσίας EXTRA®. Είτε πρόκειται για ζέστη, ξηρασία ή και υγρασία, ο σπάγκος διαθέτει σημαντική αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες, χωρίς να διακυβεύεται η απόδοσή του. Αυτό τον καθιστά μια αξιόπιστη επιλογή για τους αγρότες που πρέπει να δεματοποιήσουν τις καλλιέργειές τους υπό οιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Αξίζει δε να επισημάνουμε, πως ο σπάγκος χορτοδεσίας EXTRA®  κατασκευάζεται από πρώτες ύλες φιλικές προς το περιβάλλον, είναι ανακυκλώσιμος και μη τοξικός, καθιστώντας μια ασφαλή και βιώσιμη επιλογή για τους αγρότες που θέλουν να περιορίσουν τα υπολείμματα από πλαστικό. Ακόμη, ο σπάγκος είναι ανθεκτικός σε αλκαλικές και όξινες ουσίες, γεγονός που εξασφαλίζει ότι παραμένει ισχυρός και ανθεκτικός ακόμη και στην παρουσία χημικών ουσιών.

Συμπεραίνουμε, πως η επιλογή του σπάγκου χορτοδεσίας EXTRA®  έναντι άλλων τύπων σπάγκου, προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα που τον καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για τις γεωργικές επιχειρήσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο