Φωτοβολταϊκα Πανελ Amerisolar

Η YouSave επενδύει σε νέες συνεργασίες στο χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας

Ο όμιλος HELLAGRO A.E. το 2017 εισήλθε, μέσω της θυγατρικής της YouSave, στο χώρο της ενέργειας προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις και συνδυάζοντας τεχνογνωσία, υλοποίηση και χρηματοδοτικά εργαλεία.

Στα πλαίσια της ανάπτυξής της στον χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας η YouSave σύνηψε πρόσφατα συνεργασία με την Amerisolar Worldwide Energy & Manufacturing USA Co Ltd, με σκοπό να περιλάβει στο portfolio της μία ευρεία γκάμα προϊόντων ηλιακής φωτοβολτεϊκής ενέργειας, υψηλής ποιότητας και σύγχρονης τεχνολογίας.

Η Amerisolar, με έδρα την Καλιφόρνια των Η.Π.Α., διαθέτει 25ετή εμπειρία στην παραγωγή φωτοβολτεϊκών πάνελ, διαθέτει ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στις ΗΠΑ, την Ταϊβαν και τη Νότια Κορέα, ενώ είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον. Η ποιότητα των προϊόντων της διασφαλίζεται από ένα πλήθος πιστοποιήσεων μεταξύ των οποίων τα: ETL, TUV, KTL, JET, JPEC, MCS, CEC, CGC, CQC, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 και “Golden Sun”.

H YouSave, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ανάγκη της αγοράς για ποιοτικές και αποδοτικές εφαρμογές, είναι σταθερά προσηλωμένη στην καινοτομία και την ανάπτυξη μέσα από τεχνικές λύσεις αποτελώντας ένα one-stop shop στην εξοικονόμηση ενέργειας στην Ελλάδα.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Γιάννης Ζολώτας

YouSave Energy Consultancy

E •  [email protected]

T •  0030 216 800 4005

M • 0030 6932 919060

W • www.yousave.gr

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ