Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η HELLAGRO A.E. δραστηριοποιείται στην εμπορία υλικών βιομηχανικής συσκευασίας, συσκευασίας τροφίμων και προϊόντων αγροτικών εφαρμογών προσφέροντας ασφαλείς, καινοτόμες και συμφέρουσες λύσεις.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2001 και με σταθερά ανοδικά βήματα έχει κατακτήσει μία δεσπόζουσα θέση στην ελληνική αγορά.

Διαθέτει τρία Logistics Centers σε Ασπρόπυργο, Θεσσαλονίκη και Δράμα για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της.

Η HELLAGRO Α.Ε. παρουσιάζει συνεχή ανάπτυξη βελτιώνοντας τα μερίδιά της στην αγορά, ενώ επενδύει σε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό για τη βέλτιστη υποστήριξη των πελατών της.

Το 2011 διακρίθηκε από την ICAP ως μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες στην Ελλάδα ενώ διαθέτει και πιστοποίηση ISO9001:2015 και ISO22000:2005 από τον φορέα πιστοποίησης TUV Austria.

Η HELLAGRO Α.Ε. συνεργάζεται στρατηγικά με επώνυμους, αναγνωρισμένους ευρωπαϊκούς αλλά και διεθνείς οίκους, ενώ οι δραστηριότητές της εκτείνονται εμπορικά τόσο στα Βαλκάνια όσο και στην Κύπρο και στη Μ. Ανατολή.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

infographics

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

εταιρεία Hellagro

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΟΡΟΣΗΜΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Χάρης Μπογοσιάν
Νίκος Ρεμεδιάκης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ:
Αγγελική Πασιάδου
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ:
Νάσος Βαλάκας
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ
ΑΘΗΝΑ: Στέφανος Καραχάλιος
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Χαρούλα Ζεπίδου
& Κλειώ Κοτσάνη
ΔΡΑΜΑ: Δημήτρης Παμπούκας

H εταιρεία HELLAGRO A.E. από την ίδρυσή της και έχοντας επίγνωση του κοινωνικού της ρόλου, διαθέτει στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα ασφαλή, αξιόπιστα και ποιοτικά.

Από φύση και θέση σε ένα σημαντικό τομέα όπως τα υλικά συσκευασίας – κυρίως τροφίμων – αλλά και τα προϊόντα αγροτικών εφαρμογών, η HELLAGRO A.E. έχει εξ αρχής προσανατολιστεί στην επιδίωξη της διαρκούς ανάπτυξης, στον εκσυγχρονισμό, στη βελτίωση του επιχειρηματικού και εργασιακού περιβάλλοντος, στην ανάπτυξη νέων θέσεων εργασίας, στη βελτίωση του επιπέδου ζωής και εν τέλει στην άνοδο του κοινωνικού συνόλου.

Για το λόγο αυτό συμμετέχει σε προγράμματα ανακύκλωσης, χορηγιών και συνεργασιών με εκπαιδευτικά ιδρύματα, κ.α.

Όλα τα προϊόντα της HELLAGRO A.E. συμμορφώνονται στις απαιτήσεις της σχετικής Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί ιχνηλασιμότητας και μετανάστευσης ουσιών και είναι ασφαλή για τους καταναλωτές.

Ειδικότερα, τα υλικά που προορίζονται για επαφή με τρόφιμα διαθέτουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά και υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο για την απουσία βαρέων μετάλλων και επιβλαβών χημικών.

Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου της HELLAGRO A.E., ακολουθώντας τα πρότυπα με τα οποία είναι πιστοποιημένο, διενεργεί ελέγχους σε όλες τις παρτίδες υλικών που παραλαμβάνονται, καθώς και στα προϊόντα που πρόκειται να παραδοθούν.

Για τη διασφάλιση της ποιότητας, η HELLAGRO Α.Ε. εφαρμόζει τα πρότυπα ISO 9001:2015 και ISO 22000:2005 της ΤÜV AUSTRIA.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ EN ISO 9001 : 2015

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ EN ISO 22000 : 2005

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ EN ISO 9001 : 2015

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας TUV AUSTRIA ISO 9001 Dyo Pefka

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ