Ενημέρωση για τον SARS-CoV-2

Με εταιρική ευθύνη, επαγγελματική ευσυνειδησία και εγρήγορση σας ενημερώνουμε πως η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα προληπτικά μέτρα προστασίας για τον ιό SARS-CoV-2, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημοσίας Υγείας) και του Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).

Πιο συγκεκριμένα:
Η εταιρεία περιορίζει κατ’ ελάχιστο τις επισκέψεις των αντιπροσώπων της στους πελάτες, παραμένοντας όμως σε άμεση διαθεσιμότητα με τηλεφωνική και ηλεκτρονική υποστήριξη.

Οι σύμβουλοι πωλήσεων, οι οδηγοί της εταιρείας όπως και το προσωπικό στις αποθήκες είναι προμηθευμένοι με γάντια, μάσκες προσώπου μίας χρήσεως και αντισηπτικά gel ώστε να διασφαλίζεται τόσο η προστασία των ιδίων όσο και των συνεργατών μας. Επιπλέον και στα γραφεία υπάρχουν σαφείς οδηγίες για το προσωπικό, που αφορούν στην τήρηση των κανόνων προστασίας.

Οι επισκέπτες καλούνται να ακολουθούν τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, ενώ έχουμε περιορίσει σημαντικά, για προληπτικούς λόγους, τις συναντήσεις στα γραφεία της εταιρείας.

Σε ό,τι αφορά τις παραλαβές και τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων, χάρη στην άρτια οργάνωση της διαχείρισης των αποθεμάτων, συνεχίζουμε την απρόσκοπτη ροή των συναλλαγών μας. Παρ’ όλα αυτά, προκειμένου να απαλείψουμε κάθε πιθανότητα δυστοκίας ή ελλείψεων λόγω των τρεχουσών συνθηκών,  θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνεργασία σας και να τονίσουμε την ανάγκη για έγκαιρο προγραμματισμό των παραγγελιών.

Λαμβάνοντας υπόψη την επιτακτική ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας, η Hellagro προσαρμόζει τον τρόπο λειτουργίας της υποστηρίζοντας με αίσθημα ευθύνης τις προσπάθειες που γίνονται παγκοσμίως για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της  με την ίδια υπευθυνότητα και αμεσότητα.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ