Agrotica 2014

01f1a05053c6242fcfa23075e5b963c1_L

Η Hellagro AE έδωσε δυναμικά το παρόν στην 25η Agrotica 2014

Η Hellagro AE είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στη διάθεση καινοτομικών προϊόντων συσκευασίας για τον αγροτικό, κτηνοτροφικό και βιομηχανικό τομέα.  Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της στα 13 χρόνια της λειτουργίας της, στοχεύει στη συνεχή βελτίωση και ανανέωση των προϊόντων της, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών τους.

Η Hellagro έδωσε δυναμικά το παρόν στην 25η Agrotica 2014, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποίησε πολλά happening, κληρώσεις καθώς γνωστοποίησε στους πελάτες της τη νέα της στρατηγική πορεία. Με μια επιτυχημένη ενέργεια έδωσε την ευκαιρία σε όσους επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο της να συμμετάσχουν στο μεγάλο διαγωνισμό που έδωσε δώρα αξίας 600 €.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου και το ενδιαφέρον του για τα προϊόντα της εταιρείας Hellagro συνετέλεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Σφραγίζοντας μια ακόμη προσεγμένη και επιτυχημένη παρουσία,  η Διοίκηση της Hellagro θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους επισκέπτες για το μεγάλο τους ενδιαφέρον καθώς και τους Διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση της φετινής Agrotica 2014.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ