Τα κουπάκια φρούτων είναι ο πρωταγωνιστής της άνοιξης και του καλοκαιριού!

Τα κουπάκια φρούτων είναι ο πρωταγωνιστής της άνοιξης και του καλοκαιριού!
Η άνοιξη τελειώνει, το καλοκαίρι έρχεται και τα κουπάκια φρούτων έχουν ήδη κατακλύσει την αγορά και τα σπίτια των καταναλωτών για ακόμη μία χρονιά! Άλλωστε, ποιος μπορεί να αντισταθεί στα αγαπημένα φρούτα της εποχής; Φράουλες, κεράσια, βερίκοκα, ροδάκινα, νεκταρίνια, κορόμηλα, μούσμουλα… Πώς θα διατηρήσετε άψογη την ποιότητά; Με σημαντική εμπειρία στη συσκευασία τροφίμων, η HELLAGRO A.E. σας αποκαλύπτει το μυστικό: ειδικά κουπάκια φρούτων!

Γιατί να χρησιμοποιήσετε κουπάκια φρούτων;
Διότι αποτελούν τον πιο έξυπνο, πρακτικό και ασφαλή τρόπο συσκευασίας αυτών των σαγηνευτικών φρέσκων φρούτων! Κατ’ αρχάς, τα κουπάκια φρούτων προστατεύουν στο έπακρο το περιεχόμενό τους – γεγονός που κρίνεται ως προτεραιότητα τόσο για τους εμπόρους, όσο και για τους καταναλωτές. Επιπλέον, θεωρούνται πολύ ελκυστικά από τους αγοραστές, καθώς δημιουργούν την αίσθηση της οργάνωσης και διευκολύνουν στη μεταφορά. Τέλος, χάρη στις ειδικές σχισμές και τρυπούλες που διαθέτουν, τα κουπάκια αυτά εξασφαλίζουν τον αερισμό και την ψύξη των φρούτων, ώστε να διατηρείται η φρεσκάδα τους.

Πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα κουπάκια για φρούτα;
Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα την ποιότητα των υλικών κατασκευής, καθώς και τη χρηστικότητα των συσκευασιών, όπου αποθηκεύετε τα φρέσκα φρούτα σας. Δυστυχώς, δεν είναι όλα τα κουπάκια που κυκλοφορούν στην αγορά ίδιας ποιότητας και ανθεκτικότητας! Τα ιδανικά κουπάκια για φρούτα δε φθείρονται και τηρούν πιστά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Τα κουπάκια για φρούτα της HELLAGRO A.E. διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα, την καθαρότητα και την υψηλή αντοχή τους σε φθορές και θραύσεις. Διατίθενται ανοιχτά, με ενσωματωμένο καπάκι, με απορροφητικό πανάκι στον πυθμένα τους, καθώς και με τυπωμένο χερούλι, ώστε να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη. Κατασκευάζονται είτε από πολυεστέρα (ΡΕΤ), είτε από πολυπροπυλένιο (ΡΡ) και είναι αναγνωρισμένα από διεθνείς φορείς.

Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε τα κουπάκια για φρούτα της Hellagro;
Ζητήστε την προσφορά μας εδώ!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ