Ποια δίχτυα σκίασης προστατεύουν στ’ αλήθεια τις καλλιέργειές σας;


Ποια δίχτυα σκίασης προστατεύουν στ’ αλήθεια τις καλλιέργειές σας;
Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, τα δίχτυα σκίασης είναι η απάντηση σε διάφορα προβλήματα που συχνά αντιμετωπίζουν παραγωγοί και καλλιεργητές – και όχι μόνο! Όμως, είναι όλα τα δίχτυα σκίασης εξίσου αποτελεσματικά για τις καλλιέργειες; Ποιο δίχτυ σκίασης είναι το ιδανικό για κάθε περίσταση; Διαθέτοντας πολύτιμη γνώση και εμπειρία, η HELLAGRO A.E. έρχεται να λύσει κάθε απορία σας!

Γιατί τα δίχτυα σκίασης είναι απαραίτητα;
Κήποι, καλλιέργειες, αντιανεμικοί φράχτες, οικοδομές, περιφράξεις, στέγαστρα για χώρους στάθμευσης… Τα δίχτυα σκίασης προτείνονται σε κάθε τέτοια περίπτωση! Αναρωτιέστε γιατί; Τα δίχτυα σκίασης αποτελούν ένα εξαιρετικό μέσο προστασίας έναντι των υπεριωδών ακτινών του μεσογειακού ήλιου, της υψηλής θερμοκρασίας, της σφοδρότητας του ανέμου, καθώς και της αλμυρότητας των παραθαλάσσιων περιοχών. Ακόμη, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του ιδανικού μικρό-κλίματος για τα φρούτα, τα λαχανικά, τα φυτά και τα λουλούδια σας! Παράλληλα; Θεωρούνται – δικαίως – απαραίτητο «αξεσουάρ» στις κατασκευές και ανακαινίσεις κτιρίων, διότι προφυλάσσουν από σοβάδες και σκόνη.

Ποιο είναι το καταλληλότερο δίχτυ σκίασης για εσάς;
Κάθε δίχτυ σκίασης είναι διαφορετικό και, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του, ενδείκνυται για την αντίστοιχη χρήση. Για παράδειγμα, τα δίχτυα σκίασης Ε-30 είναι πιο ελαφριά και κατάλληλα για την κάλυψη οικοδομών και θερμοκηπίων που δεν εκτίθενται τελείως στην ηλιακή ακτινοβολία. Από την άλλη, τα δίχτυα σκίασης Ε-60 είναι πιο ενισχυμένα και προτείνονται σε περιπτώσεις που προκύπτει ανάγκη για περισσότερη σκίαση και ελαφριά ανεμόθραυση. Για ακόμη μεγαλύτερη προστασία, υπάρχουν τα βαρύτερα δίχτυα σκίασης E-90, ενώ τα δίχτυα σκίασης Ε-125 είναι άριστα για οικοδομές και καλλιέργειες που απαιτούν τη μέγιστη προφύλαξη από τη ζέστη και τον άνεμο ή τη σκόνη και άλλα υλικά.

Η HELLAGRO A.E. διαθέτει μία ευρεία γκάμα διχτυών σκίασης σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, βαρών και ποσοστών σκίασης, η οποία ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη σας! Πρόκειται για τα μοναδικά δίχτυα σκίασης ελληνικής παραγωγής, με το χαρακτηριστικό Ε στην περιγραφή τους, εξαιρετικά ανθεκτικά και, κυρίως, άκρως αποδοτικά.

Ενδιαφέρεστε για τα δίχτυα σκίασης της HELLAGRO A.E.; Ζητήστε την προσφορά μας εδώ!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ