ΟΔΗΓΟΣ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

 

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ελαιολάδου – ΣΕΒΙΤΕΛ, σε μία διαρκή προσπάθεια ενημέρωσης αναφορικά με την ποιοτική υπεροχή του ελληνικού ελαιολάδου συνέταξε σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, έναν κατατοπιστικό ΟΔΗΓΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.

Ο εν λόγω οδηγός έχει και ρόλο Κώδικα Δεοντολογίας για τις τυποποιητικές επιχειρήσεις – Μέλη του ΣΕΒΙΤΕΛ, και επομένως για όλους τους εμπλεκόμενους στην παραγωγική διαδικασία.

Είναι προς όφελος όλων, να υπάρχουν δράσεις ενημέρωσης όλης της αλυσίδας του ελαιολάδου, προκειμένου να διαφυλαχθεί και να προβληθεί η ποιότητα του εθνικού προϊόντος.

Η σωστή επιλογή των υλικών ελαιοσυλλογής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής διαδικασίας και υλικά με τα απαραίτητα τεχνικά χαρακτηριστικά – όπως αυτά που προσφέρει η εταιρία HELLAGRO AE με συνέπεια τα τελευταία χρόνια – διασφαλίζουν τόσο την απροβλημάτιστη και οικονομική συλλογή και συσκευασία των καρπών όσο και τη μακροβιότητα τους.

Βρείτε ΕΔΩ τον «ΟΔΗΓΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ»

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ