ΑΝΤΙΧΑΛΑΖΙΚΑ ΔΙΧΤΥΑ

ΑΝΤΙΧΑΛΑΖΙΚΑ ΔΙΧΤΥΑ

Το αντιχαλαζικό δίχτυ παράγεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΛΓΑ και αποτελεί μια δοκιμασμένη λύση για την προστασία των καλλιεργειών από την χαλαζόπτωση.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To αντιχαλαζικό δίχτυ παράγεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΛΓΑ . Διαθέτει τριπλή ενίσχυση (στα άκρα και στο κέντρο) ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χρήστη, παρέχοντας για πολλά χρόνια εγγυημένη προστασία από την χαλαζόπτωση. Η εφαρμογή του συνίσταται σε καλλιέργειες αμπέλου και οπωρώνες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Πλάτος : 1 μέχρι 5 μέτρα Μήκος : κατόπιν παραγγελίας Βάρος : απο 60 μέχρι 200 gr / τετρ. μέτρο Χρώμα : Λευκό, Γκρι, Μαύρο


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΟΥΓΙΑ LENZING
Το φύλλο πολυαιθυλενίου ή αλλιώς ούγια (φύλλο νέο) παράγεται από πολυαιθυλένιο και χρησιμοποιείται ευρέως για την πρόσδεση φυτών πάνω σε πασαλάκια ή σύρματα.
ΟΥΓΙΑ LENZING
ΛΙΝΑΤΣΑ ΙΟΥΤΗΣ

Λινάτσα πλεγμένη από φυσική ιούτη, κατάλληλη για προστασία δένδρων.

ΛΙΝΑΤΣΑ ΙΟΥΤΗΣ
ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ
Οι εύκαμπτοι σωλήνες σε λεπτές διαμέτρους (μακαρόνι) είναι από πρώτης ποιότητας PVC αρκετά μαλακοί, με σχετική ελαστικότητα και καλή αντοχή.
ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ
ΔΙΧΤΥ  ANΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

Παράγεται από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο και συμβάλει στην διευκόλυνση της καλλιέργειας κηπευτικών και καλλωπιστικών φυτών που πρέπει να αναρριχηθούν για μπορέσουν να αναπτυχθούν.

ΔΙΧΤΥ ANΑΡΡΙΧΗΣΗΣ
RAINSTOP
Tο αδιάβροχο ύφασμα RAINSTOP αποτελεί την πλέον σύγχρονη λύση στην προστασία των καλλιεργειών από τις βροχοπτώσεις.
RAINSTOP